Muşchi de vită umplut

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de vita umplut cu: bacon, teleme de oi, oua, mustar, supa de legume, castraveti murati, gogosari murati, sare, piper, ulei, ceapa, telina, vin rosu, faina, cimbru.

Ingrediente:Muşchi de vită umplut

  • 600g muşchi de vită
  • 8felii de bacon
  • 200g telemea de oi
  • 3 ouă fierte tari
  • 1 lingură muştar
  • 150ml supă de legume
  • 1 castravete murat
  • 1 gogoşar murat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Ingrediente sos:

  • 1 ceapă
  • 1/2 rădăcină telină
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 125ml vin roşu
  • 50 ml supă de legume
  • 2 linguri făină
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai in aşa fel incăt să obţii o bucată intinsă ca o foaie. O bati uşor cu ciocanul de carne, o ungi cu muştar şi o condimentezi cu sare şi piper, după gust. Rulezi şi o laşi la rece timp de 15-20 de minute, între timp, prepari umplutura: tai baconul cubuleţe, ouăle, telemeaua, castravetele şi gogoşarul feliuţe.

Amesteci totul. Desfaci carnea care a stat la rece, aşezi umplutura şi rulezi. Legi rulada cu o sfoară de bucătărie şi o aşezi în cratiţă. Stropeşti rulada cu ulei, adaugi supa de legume, sare, piper (dacă mai e nevoie), acoperi cu un capac şi pui pe foc mic 50 de minute.

Pentru sos: tai legumele mărunt, le căleşti in ulei incins, stingi apoi cu supa de legume şi le laşi să fiarbă până când sunt bine pătrunse. Apoi le treci prin sită, adaugi vinul, făina, cimbrul şi sare şi piper după gust. Mai laşi să fiarbă încă 10 minute, la foc mic, amestecând uşor.

Serveşti rulada caldă, tăiată felii, asezonată cu sosul de legume şi garnisită cu salată verde şi gogoşari muraţi.

Muşchi de vită umplut

Muşchi de vită umplut

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.