Muschi umplut

Printeaza

Muschi umplut

Muschi umplut din: muschi de porc, carnati de porc, morcovi, praz, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg de muşchi de porc
  • 4-5 cârnaţi de porc
  • 4-5 morcovi
  • 2 fire de praz
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui la fiert carnaţii, morcovii întregi şi firele de praz curăţate. împărţi muşchiul de porc în două bucăţi pe lung. Baţi muşchiul bine, ca pentru şniţel, presari sare şi piper după gust şi pui unul lângă altul, pe lungime: 1 cârnat, 1 morcov şi 1 fir de praz.

Legi apoi fiecare bucată cu aţă, ca să nu se desfacă. Le pui într-o tavă în care ai pus untură sau ulei şi o dai la cuptor la foc potrivit.

Adaugi şi puţină apă. După ce e gata, desfaci aţa, apoi îl tai în felii. Inte­riorul va apă­rea în trei culori. Poţi decora cu crochete de caş­caval sau de car­tofi şi frunze de salată şi mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.