Muschi umplut cu legume la cuptor

Printeaza

Muschi umplut cu legume la cuptor din: spanac, ceapa, usturoi, ulei, carne tocata, pesmet, sare, piper, nucsoara, muschi de porc, cartofi, ceapa rosie, ardei gras, dovlecei, faina, cidru si supa.

Ingrediente:Muschi_umplut_cu_legume_la_cuptor

  • 100 g spanac (conser­vă)
  • 1 cea­pă
  • 2 căței usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 150 g carne tocată
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper
  • nucșoară
  • 800 g mușchi de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe roșii
  • 2 ardei grași roșii
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g dovlecei
  • 2 lin­guri făină
  • 150 ml ci­dru
  • 300 ml supă

 

Mod de preparare:

Umplutură: ceapa și usturoiul se călesc în ulei. Se adau­gă spa­nacul și se ia de pe foc. Se înglo­bea­ză carnea tocată, pesme­tul, sarea, pi­perul și nuc­șoara. Cuptorul se încinge la 180º C. Mușchiul se um­ple, se rulează și se leagă; se condimentează. Se înfășoară în folie de alu­mi­niu unsă cu ulei. Se coace la cuptor cca 60 min.

Se deschide folia și se așază în jurul fripturii legumele curățate și tăiate bucăți. Se condi­mentează și se coc cca. 30 min. împreună. Se cu­ră­ță dovleceii și se taie fâșii. Legumele din cuptor se stropesc cu ulei, se adaugă dovleceii și se mai coc cca. 15 min.

Se scoate totul din cuptor. Se strecoară zeama, se adaugă făină și se dă în fiert. Se adaugă cidru și supă. Friptura umplută se servește cu legume.

Muschi umplut cu legume la cuptor

Muschi_umplut_cu_legume_la_cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • muschi umplut cu legume
  • retete muschiulet cu legume

1 comentariu

  1. Ana Maria Ionescu

    Muschiuletul de porc… delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.