Muşchi umplut cu ficat şi carne cu garnitură de andive brezate, ciuperci umplute, cartofi prăjiţi şi sos Madera

Printeaza

Muşchi umplut cu ficat şi carne cu garnitură de andive brezate, ciuperci umplute, cartofi prăjiţi şi sos Madera

Ingrediente:Muşchi umplut cu ficat şi carne cu garnitură de andive brezate, ciuperci umplute, cartofi prăjiţi şi sos Madera

  • 1 kg muşchi de vacă
  • 200 g ficat de porc
  • 200 g came de porc
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • o felie franzelă
  • 12 ciuperci mari
  • 500 g andive
  • 1 fir de praz
  • 400 g cartofi
  • 80 g unt
  • ulei de prăjit cartofi

 

Mod de preparare:

Muşchiul se curăţă şi se face o tăietură adincă in lungul muşchiului. Se sotează ficatul tăiat julien, carnea se toacă mărunt şi se amestecă cu oul crud, franzela muiată şi stoarsă, sare, piper se umple muşchiul cu această tocătură.

Muşchiul se leagă cu sarmă subţire şi se frige la cuptor sau la frigare circa 30 minute.

Se garniseste cu andive brezate, ciuperci umplute şi cartofi prăjiţi care se prepară in ultimul moment.

Se scoate sirma, se taie muşchiul felii şi se aşază pe un platoul cu garniturile.

Separat se serveşte la sosieră sos Madera.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.