Muschi de porc la cuptor cu busuioc, cimbru si ardei iute uscat

Printeaza

Muschi de porc la cuptor cu busuioc, cimbru si ardei iute uscat din: muschi de porc, fasole, supa de legume, busuioc, ardie iute uscat, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_de_porc_la_cuptor_cu_busuioc_cimbru_si_ardei_iute_uscat

  • 1 muschi de porc
  • 400 g fasole tecute
  • 200 ml supa de legume
  • busuioc uscat
  • ardei iute uscat
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frecam muschiul cu ulei si il presaram cu sare, piper, cimbru, busuioc, si ardei iute uscat, tocat. Punem muschiul in tava unsa cu ulei, adaugam 200 ml supa de legume si coaceam 90 de mintue la foc moderat.

In acet timp fierbem tecutele 10 minute in apa cu sare. Scoatem tava din cuptor, adaugam tecutele, le stropim cu putin ulei si mai coacem 30 de minute.

Muschi de porc la cuptor cu busuioc, cimbru si ardei iute uscat

Muschi_de_porc_la_cuptor_cu_busuioc_cimbru_si_ardei_iute_uscat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.