Muşchi de miel gratinat

Printeaza

Muşchi de miel gratinat din: muschi de miel, sare, piper, rozmarin, usturoi, ulei, unt, mustar de dijon, hrean, cascaval, cimbru, pesmet si supa de miel.

Ingrediente:

  • 700 g muschi de miel
  • sare
  • piper
  • 2 fire rozmarin
  • 1 catel usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 100 g unt moale
  • 4 linguri mustar de Dijon
  • 3 linguri hrean ras
  • 60 g cascaval ras
  • 1 lingura frunzulite de cimbru
  • 4 linguri pesmet
  • 400 ml supa de miel

 

Mod de preparare:

Muschiul se sareaza si se pipereaza. Se prajeste de jur imprejur in ulei incins, cu firele de rozmarin si usturoiul tocat. Se scoate carnea si se pastreaza la frigider. Se incinge cuptorul la 180C. Pentru crusta de mustar, se bate untul si se inglobeaza mustar, hrean, cascaval, frunzulite de cimbru si pesmetul.

Se unge carnea cu acest amestec si se gratineaza 8 minute la mijlocul cuptorului, pana ce crusta devine aurie.

In sosul din cuptor se adaugă supa şi se fierbe până ce scade bine. Se sărează şi se piperează. Se taie muşchiul felii, perpendicular pe fibre, şi se serveşte cu sos. Se servesc drept garnitură cartofi prăjiţi în ulei de măsline.

Muşchi de miel gratinat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.