Muschi file de porc cu ceapa si morcovi

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi file de porc cu ceapa, morcovi, unt, faina, usturoi, supa de legume, sare, piper.

Ingrediente:Muschi file de porc cu ceapa si morcovi

  • 1 kg muşchi file
  • 1 kg ceapă mică
  • 500 g morcovi
  • 100 g unt
  • 3 linguri făină
  • 5 căţei usturoi
  • 500 ml supă de legu­me
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de pieliţe şi de tendoane, o speli, o scurgi bine de apă, o dai prin făină, apoi o pui într-o tavă mai mare, termorezistentă, în care ai topit un­tul. Adaugi şi cepele curăţate, morcovii rondele, usturoiul tocat şi supa de legume.

Potriveşti de sare şi piper, după gust. Coci carnea de porc circa o oră, apoi scoţi tava, feliezi carnea şi o ser­veşti împreună cu ceapa, morcovii şi sosul din tavă.

Muschi file de porc cu ceapa si morcovi

Muschi file de porc cu ceapa si morcovi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.