Muschi de vitel cu ceapa si usturoi verde

Printeaza

Muschi de vitel cu ceapa si usturoi verde din: muschi de vitel, ceapa verde, usturoi verde, piper, condimente, slaninuta.

Ingrediente: Muschi_de_vitel_cu_ceapa_si_usturoi_verde

  • 1 muşchi de viţel lung de aproximativ 20 cm
  • 3-4 fire subţiri de ceapă verde
  • 3-4 fire usturoi verde
  • piper
  • condimente pentru carne la grătar
  • 1 felie slăninuţă pentru uns grătarul

Mod de preparare:

Se spală muşchiul, se usucă între şervete absorbante şi se taie pe lungime, în fâşii lungi, cu grosimea de 1-1 1/2 cm. Se împletesc câte două fâşii de carne, în diferite combinaţii, cu fire de ceapă sau de usturoi, în prealabil curăţate. Se leagă capetele cu aţă mai groasă şi se presară împletiturile cu condimente.
Se pregăteşte jarul şi se unge grătarul încins cu o felioară de slăninuţă. Dacă împletiturile par prea groase, se pot ambala în folie de polietilenă şi se pot bate puţin cu ciocanul pentru şniţele. Devenind mai subţiri, sunt mai uşor pătrunse de căldura degajată de jar.
Se frig bucăţile de muşchi împletit câte 3-4 minute, pe fiecare parte. Calde, se presară cu sare şi piper şi se servesc alături de o salată de sezon. La fel se poate proceda şi dacă foloseşti muşchiuleţ de porc sau piept de curcan.

Muschi de vitel cu ceapa si usturoi verde

Muschi_de_vitel_cu_ceapa_si_usturoi_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.