Muşchi de vita cu roşii uscate şi spanac

Printeaza

Muşchi de vita cu roşii uscate şi spanac din: muschi de vita, condimente, spanac, usturoi, rosii uscate, sos de rosii, vin alb, supa de rosii, ardei iute, sare, piper, busuioc, ulei de masline cu rozmairn, capere, cimbru.

 

Ingrediente:

  • 1 bucata muschi de vita (aproximativ 800 g)
  • 1 cub condimente
  • 1 bol mare cu spanac
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 bol cu rosii uscate
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar cu supa de rosii
  • ardei iute uscat
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • ulei de masline cu rozmarin
  • cateva capere si putin cimbru

 

Mod de preparare:

Roşiile se ţin la macerat circa 30 de minute, în ulei de măsline, rozmarin, cimbru şi capere

Tai muşchiul de vită julienne. Toci usturoiul şi ardeiul mărunt.

Căleşti uşor ardeii şi usturoiul, apoi adaugi şi fâşiile de muşchi.

Pe măsură ce se prăjesc ingredientele, adaugi roşiile uscate, un pahar cu vin alb şi supa de roşii.

Apoi adaugi câteva linguri cu sos de roşii, cubul de condimente, sare şi piper. Treptat, pui în cratiţă frunzele de spanac tânăr.

Se va găti foarte rapid Când e gata, serveşti preparatul cu tot cu sosul din tigaie.

Ornezi cu frunze verzi de busuioc.

 

Muşchi de vita cu roşii uscate şi spanac

Muschi_de_vita_cu_rosii_uscate_si_spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.