Muschi de porc la gratar cu ghimbir
PrinteazaMuschi de porc la gratar cu ghimbir din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar brun, cimbru, ardei iute, ghimbir.
- 2 buc muschi de porc
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 ceasca sos de soia
- 2 linguri zahar brun
- 2 crengute de cimbru
- 2 ardei iuti
- 1 lingurita ghimbir
Mod de preparare:
Intr-un castron combinati sos de soia, ghimbir, usturoi si zahar brun, apoi adaugati carnea de porc impreuna cu amestecul de sos intr-o punga care se inchide ermetic. Agitati, apoi dati la frigider peste noapte.
Incingeti gratarul, scoateti carnea din frigider pe o farfurie sa se obisnuiasca cu temperature camerei.
Puneti carnea pe gratar si gatiti pe toate partile pana se patrunde bine.
Pofta buna!