Muschi de porc invelit in bacon

Printeaza

Muschi de porc invelit in bacon din: muschi de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon.

Ingrediente: Muschi de porc invelit in bacon

  • 2 kg muschi de porc
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 6 crengute de rozmarin proaspat
  • 6 crengute de cimbru proaspat
  • 2 linguri condimente de friptură
  • 1 linguriță piper negru proaspat macinat
  • 6 catei de usturoi zdrobit
  • 6 felii de bacon

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 °.

Ungeti carnea de porc cu oțet balsamic și ulei de măsline.Crestati carnea din loc in loc si umpleti cu usturoi zdrobit. Amestecati impreuna condimentele si ungeti carnea pe toate partile.

Imbracati in bacon si dati la cuptor 40-45 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.