Muschi de porc in aluat

Printeaza

 Muschi de porc in aluat

Ingrediente:Muschi de porc in aluat

  • 300 g faina
  • 150 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ceasca apa calda

Pentru umplutura ai nevoi de:

  • 200 g carne tocata vita
  • 250 g ciuperci
  • 100 ml smantana
  • 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri unt
  • 1 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • 1 kg muschi de porc

 

Mod de preparare:

Amesteci faina cu untul si apa calduta, pui si sarea si framanti pana obtii un aluat elastic, pe care-l lasi sa se odihneasca 30 de minute. Speli apou muschiul de porc si-l dai la cuptor intr-o tava de ulei, sare si piper dupa gust, pentru 25 de minute.

Scurgi bine ciupercile, le tai marunt, le calesti in unt cate minute, apoi le amesteci cu carnea tocata si smantana. Potrivesti de sare si piper. Intinzi o foaie de aluat, pui compozitia cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans.

Asezi apoi ruloul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si-l dai la cuptor pentru 30 de minute. Bati galbenusul cu laptele si intinzi amestecul peste rulou, cand este copt pe jumatate.

Dupa ce s-a rumenit, lasi sa se raceasca, apoi tai ruloul felii si le asezi pe un platou.

Muşchi de porc in aluat

Muschi de porc in aluat

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.