Muschi de porc impletit cu ciuperci si ceapa verde
PrinteazaMuschi de porc impletit cu ciuperci si ceapa verde din: muşchi da porc, cimbru, măghiran, busuioc, boabe piper mozaic, coriandru boabe, usturoi, vin, ulei de masline, sare de mare, ciuperci de pădure, ceapă verde, vin alb, roşii, sare.
- 1 kg muşchi da porc
- cimbru uscat
- oregano uscat
- măghiran uscat
- busuioc uscat
- boabe piper mozaic
- coriandru boabe
- 4 căţei usturoi
- 100 ml vin
- ulei de măsline
- sare de mare
Pentru garnitură:
- 500 g ciuperci de pădure
- ceapă verde
- 50 ml vin alb
- 2 roşii
- sare
Mod de preparare:
Muşchiul de porc spălat, îl tai în 3 părţi egale pe lungime. Condimentele le amesteci într-un bol mai mare. Pui muşchiul de porc tăiat peste condimente şi masezi foarte bine întreaga bucată de carne.
Impleteşti cele trei bucăţi tăiate şi le prinzi la capete cu scobitori. Pui muşchiul de porc împletit într-o tavă ter- morezistentă, în care adaug.i vinul şi puţin uiei de măsline.
Dai tava la cuptor aproximativ 45-50 de minute, până când muşchiul de porc devine rumen. Ciupercile de pădure curăţate, le speli în apă rece şi le tai felii.
Intr-o tigaie încingi puţin ulei de măsline, adaugi ceapa verde tăiată mărunt, roşiile, ciupercile şi laşi să se prăjească. Adaugi vinul alb şi laşi pe foc până când acesta s,e evaporă.
Condimentezi legumele cu sare şi piper după gust. Serveşti muşchiul de porc alături de garnitura de ciuperci.
Muschi de porc impletit cu ciuperci si ceapa verde
Pofta buna!