Muschi de porc impletit cu ciuperci si ceapa verde

Printeaza

Muschi de porc impletit cu ciuperci si ceapa verde din: muşchi da porc, cimbru, măghiran, busuioc, boabe piper mozaic, coriandru boabe, usturoi, vin, ulei de masline, sare de mare, ciuperci de pădure, ceapă verde, vin alb, roşii, sare.

Ingrediente:Muschi_de_porc_impletit_cu_ciuperci_si_ceapa_verde

  • 1 kg muşchi da porc
  • cimbru uscat
  • ore­gano uscat
  • măghiran uscat
  • busuioc uscat
  • boabe piper mozaic
  • coriandru boabe
  • 4 căţei usturoi
  • 100 ml vin
  • ulei de măsline
  • sare de mare

Pentru garnitură:

  • 500 g ciuperci de pădure
  • ceapă verde
  • 50 ml vin alb
  • 2 roşii
  • sare

Mod de preparare:

Muşchiul de porc spălat, îl tai în 3 părţi egale pe lungime. Condimentele le amesteci într-un bol mai mare. Pui muşchiul de porc tăiat peste condimen­te şi masezi foarte bine întreaga bucată de carne.

Impleteşti cele trei bucăţi tăiate şi le prinzi la ca­pete cu scobitori. Pui muşchiul de porc împletit într-o tavă ter- morezistentă, în care adaug.i vi­nul şi puţin uiei de măsline.

Dai tava la cuptor aproximativ 45-50 de minute, până când muşchiul de porc devine rumen. Ciuper­cile de pădure curăţate, le speli în apă rece şi le tai felii.

Intr-o tigaie încingi puţin ulei de măsline, adaugi ceapa verde tăiată mărunt, roşiile, ciupercile şi laşi să se prăjească. Adaugi vi­nul alb şi laşi pe foc până când acesta s,e evaporă.

Condimentezi legumele cu sare şi piper după gust. Serveşti muşchiul de porc alături de garnitura de ciuperci.

Muschi de porc impletit cu ciuperci si ceapa verde

Muschi_de_porc_impletit_cu_ciuperci_si_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.