Muschi de porc impanat la gratar

Printeaza

Muschi de porc impanat la gratar din: muschi de porc, slanina, usturoi, ceapa, ardei, piper, cimbru.

Ingrediente:Muschi de porc impanat la gratar

  • 1 muşchi de porc
  • slănină afumată
  • usturoi
  • ceapa
  • ardei
  • 1 ardei iute
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se împănează 1 muşchi de porc cu slănină afumată tăiată felii şi cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se pune pe grătar, întorcându-se şi pe o parte, şi pe alta.

Se pun pe grătar şi jumătăţi de ceapă, de ardei gras şi 1 ardei iute, iar când sunt gata, se aşază toate într-un vas, se presară piper şi cimbru mărunţit şi se servesc cu salată verde şi pâine de casă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.