Muschi de porc cu unt si ciuperci

Printeaza

Muschi de porc cu unt si ciuperci din: file de muschi de porc, unt, usturoi, ciuperci, rozmarin, ulei, sare si piper.

 

Ingrediente:Muschi de porc cu unt si ciuperci

  • 4 felii de muschi de porc
  • 100 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • 3 ciuperci
  • 1 crenguta de rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, freacă untul cu doi căţei de usturoi tocaţi. Adaugă ciupercile tăiate cât mai mărunt şi aromatizează cu puţin rozmarin.

Compoziţia astfel obţinută, pune-o pe o bucată de folie de aluminiu şi rulează astfel încât să obţii un sul. Lasă la rece minimum două ore.

Intre timp, rumeneşte bucăţile de carne în puţin ulei. Spre final, adaugă un căţel de usturoi tăiat în felii subţiri. Serveşte muşchiul de porc fierbinte, cu rondele de unt cu ciuperci.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.