Muschi de porc cu sos de ciuperci si smantana

Printeaza

Muschi de porc cu sos de ciuperci si smantana din: muşchi de porc, unt nesarat, cimbru uscat, sare, piper, ciuperci, smantana.

Ingrediente:Muschi_de_porc_cu_sos_de_ciuperci_si_smantana

  • o bucată de 2 kg muşchi de porc
  • un pachet unt nesărat
  • o lingură cimbru uscat
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru sos:

  • o conservă ciuperci feliate
  • 300 ml smântână de gătit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Carnea se unge cu jumătate din pachetul de unt si se asază în tava de cuptor. Se presară sare, piper şi cimbru si se lasă la foc mediu.

La jumătatea tim­pului de coacere, se întoarce, se unge cu restul untului si se continuă coacerea.

Carnea se verifică dacă este făcută, cu o furculiţă, iar dacă sucul iese roz, trebuie să mai stea, dacă e alb, se scoate.

Pentru sos, ciupercile se că­lesc. După ce apa s-a evaporat se toarnă smântână şi se dă într-un clocot. Se pun sarea, piperul si se toarna peste carne.

Muschi de porc cu sos de ciuperci si smantana

Muschi_de_porc_cu_sos_de_ciuperci_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.