Muşchi de porc cu bulete

Printeaza

Muşchi de porc cu bulete

Muşchi de porc cu bulete

Ingrediente:

  • 400 g muşchi de porc sau kaizer
  • un fir de praz
  • 500 g ciuperci
  • salată verde
  • doi ardei capia
  • 300 g cartofi
  • două ouă
  • o lingură de griş
  • ulei de floarea-soarelui
  • o lămâie
  • sare, piper
  • busuioc verde
  • 100 g parmezan ras

Preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb. Se lasă la răcit, se amestecă bine cu grisul, ouăle, sarea şi piperul după gust.

Se formează bulete şi se prăjesc în ulei încins. Se scot cu o spumieră şi se pun într-un castron. Ardeii capia se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cubuleţe.

Prazul se curăţă, se spală şi se taie în rondele subţiri. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii. Salata verde se spală şi se rupe în fâşii mici.

Intr-un castron se amestecă sucul de lămâie cu ulei, sarea şi piperul după gust. Se omogenizează, apoi se adaugă cubuleţele de ardei capia şi busuiocul tocat.

Intr-un vas mai mare se amestecă ciupercile, feliile de praz, frunzele de salată şi vinegreta.

Se pun feliile de kaizer sau muşchi de porc pe farfurii şi se aşază salata deasupra.

Muşchi de porc cu bulete

Muşchi de porc cu bulete.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.