Muschi de porc cu avocado

Printeaza

Muschi de porc cu avocado din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango, avocado, cimbru.

Ingrediente:Muschi de porc cu avocado

  • 1 kg muşchi de porc
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • 5-6 căţei de usturoi
  • sare şi piper
  • rozmarin
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • cimbru
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte în trei şi se prinde cu scobitori.

Se condimentează muşchiul, se aşază într-o tavă pentru cuptor şi se unge cu ulei. Se adaugă în tavă ulei, vin, un pahar cu apă şi sare.

Se acoperă tava cu folie şi se dă la cuptor 1 oră. Se scoate apoi folia şi se lasă să se rumenească. Se stropeşte carnea cu zeama din tavă.

Se serveşte muşchiul cu fructele tăiate felii şi stropite cu lămâie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/muschi-de-porc-cu-avocado html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.