Muschi de porc cu avocado
PrinteazaMuschi de porc cu avocado din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin, mango, avocado, cimbru.
- 1 kg muşchi de porc
- 50 ml ulei
- 50 ml vin alb
- 5-6 căţei de usturoi
- sare şi piper
- rozmarin
- 1 mango
- 1 avocado
- cimbru
- 1 lămâie
Mod de preparare:
Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte în trei şi se prinde cu scobitori.
Se condimentează muşchiul, se aşază într-o tavă pentru cuptor şi se unge cu ulei. Se adaugă în tavă ulei, vin, un pahar cu apă şi sare.
Se acoperă tava cu folie şi se dă la cuptor 1 oră. Se scoate apoi folia şi se lasă să se rumenească. Se stropeşte carnea cu zeama din tavă.
Se serveşte muşchiul cu fructele tăiate felii şi stropite cu lămâie.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/muschi-de-porc-cu-avocado html