Muschi de manzat cu ciuperci si sunca

Printeaza

Muschi de manzat cu ciuperci si sunca din: muschi de manzat, arpagic, ciuperci, sunca de curcan, ulei, faina, patrunjel, supa de legume.

Ingrediente:Muschi_de_manzat_cu_ciuperci_si_sunca

  • 1 kg muschi de manzat
  • 300 g arpagic
  • 400 g ciuperci
  • 200 g sunca de curcan
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 legatura mare patrunjel sau marar
  • 50 ml supa de legume

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi arpagicul şi le speli. Căleşti arpagicul în 2-3 linguri de ulei, apoi adaugi ciupercile tăiate în felioare subţiri şi amesteci până când scade sosul, lei vasul de pe foc şi adaugi şunca tăiată în cubuleţe, verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper după gust.

Ungi muşchiul cu ulei şi aşezi umplutura pe lungime. Rulezi şi prinzi muşchiul cu sfoară, ca să nu se desfacă. Il aşezi într-o tavă cu supa, îl ungi cu uleiul rămas şi îl coci la foc mediu, în cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 45 de minute.

Periodic, îl întorci de pe o parte pe cealaltă şi îl stropeşti cu sosul. Când carnea s-a pătruns, scoţi rulada şi desfaci sfoara. Amesteci sosul cu făina, pe foc mic, până se îngroaşă. Serveşti feliile de ruladă împreună cu sosul.

Muschi de manzat cu ciuperci si sunca

Muschi_de_manzat_cu_ciuperci_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.