Muschi cu mirodenii

Printeaza

Muschi cu mirodenii din: muschi de porc sau de vita, boia, sare, piper, vin, cimbru, busuioc, oregano, miere, mustar, slaninuta, seminte de susan, ceapa, ficat, verdeata, muraturi, oua.

Ingrediente:Muschi cu mirodenii

  • 1 bucată de muşchi de porc sau de vită
  • boia
  • sare
  • piper
  • vin
  • cimbru
  • busuioc
  • oregano
  • miere
  • muştar
  • slăninuţă tocată
  • seminţe de susan
  • ceapă
  • ficat
  • verdeaţă
  • murături tocate
  • ouă fierte

 

Mod de preparare:

Intinzi bucata de muşchi de porc sau de vită, o baţi puţin cu ciocanul de şniţele şi pregăteşti separat o baie de mirodenii: boia, sare, piper, vin, cimbru, busuioc, oregano, miere şi muştar, cantităţi după aprecierea ta, câte puţin din fiecare.

Fierbi amestecul puţin, apoi introduci muşchiul şi-l laşi câteva minute. Scoţi muşchiul din baia de mirodenii şi îl umpli cu slăninuţă tocată, cu usturoi, ficat, ceapă, verdeaţă tocată mărunt, murături tocate şi cu ouă fierte.

Rulezi muşchiul cu grijă, să nu iasă umplutura şi îl legi cu sfoara de bucătărie sau îl prinzi cu scobitori. Muşchiul aşa legat îl dai prin seminţe de susan, busuioc şi îl bagi în cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.