Musca de vinete cu rosii si carne

Printeaza

Musca de vinete cu rosii si carne din: vinete, carne tocată după gust, ceapa, rosii, oua, sare, vin, ulei, nucsoara, patrunjel.

Musca_de_vinete_cu_rosii_si_carne

Ingrediente:

  •  3 vinete
  •  350g carne tocată după gust
  •  o ceapă
  •  2-3 roşii
  •  3 ouă
  •  sare
  •  100 ml vin
  •  ulei
  •  un praf nucşoară
  •  o legătură pătrunjel

Mod de preparare:

Vinetele spălate se taie ronde­le care,se presară cu sare. Intr-o tigaie cu ulei se căleşte ceapa, se adaugă carnea si se lasă pe foc 10 minute.

Se toarnă vinul si se fierbe 10 minute. Apoi, se potriveşte gustul de sare, nucşoară, se adaugă pătrunjelul tocat si un ou.

Se asază într-o tavă straturi de vinete şterse de apă pe care şi-o lasă si carne.

Ultimul strat trebuie să fie de rondele de roşii, peste care se toarnă cele 2 ouă bătute.

Se toarnă apă până la jumă­tatea umpluturii si se dă vasul la cuptor pentru 35-40 de minute.

Musca de vinete cu rosii si carne

Musca_de_vinete_cu_rosii_si_carne

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.