Musaca traditionala de legume

Printeaza

Musaca traditionala de legume din: vinete, dovlecei, rosii, usturoi, mozzarella, cascaval, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Musaca traditionala de legume

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 3 roşii
  • 2 bucăţi usturoi
  • mozzarella
  • caşcaval
  • sare şi piper
  • busuioc verde
  • ulei de măsline
  • ardei capia copţi

 

Mod de preparare:

Dovleceii şi vinetele se curăţă de coajă şi se taie felii. Se frig pe grillul încins.

Intr-o tavă se pune puţin ulei, apoi se aşază feliile de dovlecei, vinete, mozzarella, ardei copţi, roşii, busuioc, usturoi, caşcaval, după care din nou se repetă straturile de legume, ultimul fiind caşcavalul ras.

Se stropeşte totul cu ulei de măsline şi se coace la cuptorul încins în prealabil la 200 °C, timp de 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.