Musaca radauteana

Printeaza

Musaca radauteana

Musaca radauteana din: cartofi, morcovi, spanac, varza, rosii, telemea, marar, patrunjel, oua, sare, piper, margarina.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 morcovi
  • 300 g spanac congelat
  • 1 varză dulce
  • 6 roşii
  • 700 g telemea
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 5 ouă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri margarină

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii întreg şi curăţaţi în apă cu sare şi apoi îi tai rondele. Dai morcovii şi varza curăţate prin răzătoarea cu ochiuri mari, apoi opăreşti roşiile şi le cureţi de pieliţe. Decongelezi spanacul, îl toci şi-i pui puţină sare.

Ungi o tavă mai înaltă cu margarină, aşezi un strat de rondele de cartofi, apoi un strat de morcovi raşi şi din loc în loc cubuleţe de margarină. Aşezi apoi varza tocată, cubuleţe de margarină şi la final spanacul.

Presari telemeaua rasă, pui ouăle bătute, decorezi cu felii de roşii, presari verdeaţa tocată şi dai totul la cuptor pentru 1 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.