Musaca picanta

Printeaza

Musaca picanta din: vinete, carne tocata, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, vin, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Musaca picanta

  • 2 vinete potrivite
  • 300 g carne tocată de vită
  • 1 ceapă roşie
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 100 g caşcaval
  • 100 ml vin roşu
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ardei iute
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Taie vinetele rondele fără să îndepărtezi coaja. Dă-le cu sare, apoi scurge-le bine şi tragere uşor la tigaie, să se înmoaie. Căleşte ceapa şi usturoiul tocate mărunt, adaugă carnea şi condimentele.

Când s-a rumenit carnea, pune roşiile mixate, pasta de tomate şi, după cinci minute, toarnă vinul.

Potriveşte de sare şi lasă la scăzut.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.