Musaca de vinete si branza

Printeaza

Musaca de vinete si branza din: vinete, smantana, oua, rosii, branza, unt, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Musaca de vinete si branza

  • 3 vinete
  • 500 g smântână
  • 4 ouă
  • 4 roşii
  • 300 g brânză
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai vinetele pe lung, le sărezi şi le laşi 2 ore pentru a elimina zeama amăruie, apoi le speli, le ştergi şi le frigi, pe ambele părţi, pe grătar. Baţi smântână cu ouăle, sare, piper si cu 200 g de brânză rasă.

Ungi tava cu unt şi presari pesmetul. Pui un strat de vinete, jumătate din compoziţia de brânză, un strat de vinete, unul de roşii şi restul d§ brânză. Aşezi deasupra vinete şi razi brânza rămasă.

Dai tava la cuptor 30-40 de minute.

 

Musaca de vinete si branza

Musaca de vinete si branza

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.