Musaca de vinete cu soia

Printeaza

Musaca de vinete cu soia din: vinete, soia granulata, rosii, ceapa, ciuperci, ulei de masline, cimbru, sare, ierburi aromatice, cascaval de post.

Ingrediente:Musaca_de_vinete_cu_soia

  • 3 vinete potrivite
  • soia granulata (200 g)
  • 5-6 rosii
  • 3 cepe potrvite
  • 200 g ciuperci
  • ulei de masline
  • cimbru
  • sare
  • ierburi aromatice
  • cascaval de post

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă de coajă parţial, lăsând şi câteva linii. Se taie pe lungime. Se pun într-un vas şi se sărează. Se lasă 1/2 oră, să se înmoaie, apoi se scurg; Soia se pune la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Apoi, se pune la scurs, presând cu spatula;

Ceapa se taie cubulete şi se pune la călit în puţin ulei; Se adaugă ciupercile curătate şi tăiate mărunt şi se lasă 4-5 min, amestecând continuu; Se pun un strat de vinete, un strat de compoziţie, roşii date pe râzătoare, un strat de vinete şi un strat de roşii;

Deasupra se pot pune rondele de roşii si caşcaval de post ras şi puţin cimbru; • Se introduce în cuptorul încălzit în prealabil (la 1 80 C) timp de 30 min.

Musaca de vinete cu soia

Musaca_de_vinete_cu_soia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.