Musaca de vinete cu piept de pui

Printeaza

Musaca de vinete cu piept de pui

Ingrediente:Musaca de vinete cu piept de pui

  • 4 vinete
  • 2 piepţi de pui
  • 1 kg roşii pentru gătit
  • 2 roşii pentru decor
  • câte o legătură de mărar şi de pătrunjel
  • sare şi piper după gust
  • 2 ouă
  • 100 g smântână

 

Mod de preparare:

Tai vinetele rondele şi le presari cu puţină sare ca sa-si ;ase sucul care e uşor toxic. După aceea le ştergi cu un şerveţel şi le pui să se prăjească foarte puţin pe o parte şi pe cealaltă. Pe măsură ce le prăjeşti şi le scoţi, le poţi aşeza din nou pe şerveţele de hârtie dacă tu consideri că sunt îmbibate cu mai mult ulei.

Pregăteşti carnea tocată pe care o pui şi pe ea să se prăjească puţin. O potriveşti de sare şi piper, adaugi şi mărarul tocat şi o pui peste primul strat de rondele de vinete din tavă. Pui şi un strat de roşii tăiate ron­dele şi acoperi cu al doilea strat de rondele de vinete.

Baţi ouăle şi le amesteci cu smântână şi pătrunjelul şi le torni peste musaca. Dai la cuptor pentru circa 40 minute şi când e gata, o tai numai după ce s-a mai răcit puţin. Decorezi cu felioare de roşii şi câteva frun­zuliţe de pătrunjel.

Musaca de vinete cu piept de pui

Musaca de vinete cu piept de pui

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • musaca de vinete cu piept de pui
  • musaca de vinete cu carne de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.