Musaca de telina cu rosii si cascaval

Printeaza

Musaca de telina cu rosii si cascaval din: carne tocată de porc, carne tocată de vită, oua, telina, rosii din conserva, cascaval, ceapa, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:Musaca_de_telina_cu_rosii_si_cascaval

  • 250 g carne tocată de porc
  • 250 g carne tocată de vită
  • 3 ouă
  • 2 ţeline frumoase
  • roşii din conservă
  • 200 g caşcaval ras
  • 3 cepe
  • 2 linguri pesmet
  • sare, piper, ulei

 

 

Mod de preparare:

Omogenizezi carnea tocată cu un ou, sarea, piperul şi ceapa călită.

Feliile de ţelină le prăjeşti în ulei. Ungi o tavă cu ulei şi o tapetezi cu pesmet.

Aşezi în tavă un strat de felii de ţelină, unul de roşii şi unul de car­ne. Deasupra termini cu feliile de ţelină.

Baţi cele două ouă răma­se, cu sare, piper şi caşcaval ras, apoi le torni deasupra

. Dai musacaua la cuptor, timp de 40 de minute, până se rumeneşte frumos.

Musaca de telina cu rosii si cascaval

Musaca_de_telina_cu_rosii_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Musaca de cartofi cu branza

Musaca de vară cu telină si mere

O reteta de musaca de vara cu telina si mere din: mere, radacina de telina, carne tocata, sare, gorgonzola, piper, suc de lamaie, hrean, cascaval, oua, pesmet, patrunjel si smantana. Ingrediente: 3 mere 300 g rădăcină de ţelină 600 g carne tocată sare 150 g gorgonzola piper 2 linguri suc de lămâie 2 linguri hrean […]

Musaca de telina

Musaca de telina

Musaca de telina Ingrediente umplutura: 500 g carne tocată viţel 1 pahar lapte 100 g pâine albă 100 g unt sare piper 1 ceapă 2 linguri pastă ardei gras 2 ouă 1 pahar bulion gros de roşii 2 kg telina 50 g unt Ingrediente zeama:500 ml supă de carne ,1 ceapă 100 g pesmet, 50 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.