Musaca de spanac

Printeaza

Musaca de spanac: spanac, rosii, oua, telemea, usturoi, ceapa, smantana, mozzarella, unt, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Musaca de spanac

  • 1 kg spanac
  • 3 roşii
  • 3 ouă
  • 300 g telemea
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 100 g smântână
  • 50 g mozzarella
  • 1 lingură unt
  • 2 linguri pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei. Adaugi spanacul coărit separat, usturoiul zdrobit, sare, piper. Fierbi 3 minute pe foc şi o laşi să se răcoreas­că. Incorporezi ouăle bătute şi telemeaua sfărâmată cu furculiţa.

Ungi cu unt un vas yena şi-l tapetezi cu pesmet. Pui în vas un strat de roşii şi spanacul. Deasupra torni smântână amestecată cu mozzarella. Pui felii de roşii deasupra şi dai la cup­tor, la foc moderat, 40-45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.