Musaca de peşte aromata

Printeaza

Musaca de peşte

Ingrediente:Musaca de peşte aromata

  • 500 g macrou congelat
  • 1 kg cartofi
  • 5 cepe
  • 3 linguri bulion
  • oţet
  • sare
  • 1 foaie de dafin
  • piper

 

Mod de preparare:

Decongelezi macroul, îl cureţi şi-l pui la fiert în apă cu sare şi puţin oţet. Separat, fierbi cartofii în coajă. în acest timp, cureţi ceapa, o tai solzişori şi o înăbuşi în ulei cu puţină apă.

Faci şi un sos fiert din bulion, o ceaşcă de apă, dafin, sare şi piper după gust. După ce a fiert peştele, îl dezosezi, iar cartofii îi cureţi de coajă şi-i tai ron­dele.

Intr-o tavă unsă cu ulei aşezi un strat de cartofi, unul de macrou, ceapa călită, sos, cartofi, peşte, ceapă şi sos. Dai musa­caua la cuptor cam 15-20 de minute. E foarte gustoasă!

Musaca de peşte

Musaca de peste

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.