Musaca de dovlecei cu suc de rosii

Printeaza

Musaca de dovlecei cu suc de rosii din: carne, dovlecei, ulei, marar, ou, sare, suc de rosii, lapte.

Ingrediente:Musaca de dovlecei cu suc de rosii

  • 100 g carne fiartă şi tocată
  • 300 g dovlecei tineri, proaspeţi
  • 15 g ulei
  • mărar verde
  • 1 ou
  • sare
  • 1-2 linguri suc de roşii
  • 2-3 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă, se taie felii, se fierb în apă cu sare şi se scurg. Carnea fiartă şi tocată se pune în straturi ca şi la musacaua de macaroane.

Dea­supra se stropeşte cu ulei şi se presară mărarul verde tocat, apoi se acoperă cu oul bătut cu lapte. Se fierbe în baia de apă la cuptor şi se serveşte cu suc de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.