Musaca de cartofi, dovlecei si vinete

Printeaza

Musaca de cartofi, dovlecei si vinete din: cartofi, dovlecei, vinete, oua, concentrat de legume, piper, pasta de rosii.

Ingrediente:Musaca de cartofi, dovlecei si vinete

  • 6 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 4 vinete
  • 10 ouă
  • 2 linguriţe concentrat de legume
  • 1 linguriţă piper
  • 2 linguri pastă de roşii

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi vinetele de coajă. Dovleceii îi speli bine şi îi ştergi cu un ştergar, după care tai toate legumele rondele.

Intr-o tigaie încingi uleiul şi căleşti pe rând legumele până se înmoaie. Intr-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet pui un rând de cartofi, un rând de dovlecei şi apoi un rând de vinete.

Continui aşa până aşezi toate legumele, iar pe ultimul rând trebuie să fie cartofii.

Intr-un castron, amesteci cele 10 ouă cu 2 linguriţe concentrat de legume, cu piperul şi cu pasta de roşii şi, după ce le baţi bine, le torni peste legumele din tavă.

Trebuie ca legumele să fie acoperite cu ou cam de 1 deget deasupra legumelor şi să presari puţin pesmet. Introduci tava în cuptorul încins în prealabil şi o ţii cam 30 de minute la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.