Musaca de cartofi cu spanac

Printeaza

Musaca de cartofi cu spanac din: cartofi, spanac, porumb dulce, usturoi, sare, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Musaca de cartofi cu spanac

  • 1 kg cartofi
  • 500 g spanac
  • 125 g porumb dulce
  • un căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii bine de tot, apoi pasează-i ca pentru un piure. Adaugă uleiul de măsline.

Intr-un vas de yena, pune un strat generos de piure. Completează apoi cu un strat de spanac, pe care, în prealabil, l-ai opărit, l-ai tocat mărunt şi l-ai înnobilat cu usturoi.

Al treilea strat trebuie să fie de porumb dulce. Continuă plasarea cartofilor, spanacului şi porumbului pe straturi, iar la final condimentează.

Pune vasul la cuptor 20 de minute, apoi serveşte!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.