Musaca de cartofi cu soia si cimbru

Printeaza

Musaca de cartofi cu soia si cimbru din: cartofi, granule de soia, ceapa, ulei, suc de rosii, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Musaca_de_cartofi_cu_soia_si_cimbru

  • 1 kg cartofi
  • 100 g granule soia
  • 2 cepe
  • 8 linguri cu ulei
  • 2-3 linguri cu suc de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Dupa ce au fiert, se scot si se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se taie rondele. Se fierb granulele de soia conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun la incins intr-o tigaie 4-5 linguri de ulei, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sucul de rosii, soia scursa de apa, sarea si cimbrul.

Se unge o tava cu ulei, se pune un strat de felii de cartofi, apoi soia calita si, la final, un alt strat de cartofi. Se amesteca, o lingura de faina cu 200 ml de apa, restul de ulei si putina sare si se toarna peste cartofi.

Se rpesara putin cimbru si se baga la cuptor timp de 15-20 de minute.

Musaca de cartofi cu soia si cimbru

Musaca_de_cartofi_cu_soia_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.