Musaca de cartofi cu ardei gras si cascaval

Printeaza

Musaca de cartofi cu ardei gras si cascaval din: ardei graşi copţi, ceapa, cartofi, ulei, rosii, smântână vegetală pentru gătit, făină, caşcaval vegetal, ulei, sare, piper.

Musaca_de_cartofi_cu_ardei_gras_si_cascaval

Ingrediente:

  • 20 ardei graşi copţi
  • 4-5 cepe
  • 800 g cartofi
  • 150 ml ulei
  • 500 g roşii
  • 100 g smântână vegetală pentru gătit
  • 1 lingură făină
  • 100 g caşcaval vegetal ras
  • ulei, pentru uns tava
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai cartofii rondele şi îi prăjeşti în ulei încins. îi scoţi pe şervete absorbante.

In uleiul rămas căleşti ceapa tăiată julien, o laşi să devină sticloasă, apoi adaugi ardeii graşii tăiaţi fideluţă, sare şi piper după gust.

Laşi aproximativ 10 minute, adaugi roşiile date prin râzătoare, acoperi şi ţii ca să scadă sosul format.

Musaca de cartofi cu ardei gras si cascaval

Musaca_de_cartofi_cu_ardei_gras_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.