Musaca aromata de cartofi cu soia

Printeaza

Musaca de cartofi cu soia din: cartofi, ceapa, patrunjel, ulei, lapte de soia, soia, margarina, sare, pesmet.

Ingrediente:Musaca aromata de cartofi cu soia

  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • circa 150 ml lapte de soia
  • 300 g soia granule
  • 50 g margarină
  • sare
  • câte 1 lingură margarină şi pesmet pentru formă

 

Mod de preparare:

Inmoi granulele de soia pentru 1/2 oră în apă călduţă. Intre timp, speli cartofii, îi cureţi şi îi tai cubuleţe. Ii fierbi în apă cu un deget mai multă decât volumul lor.

Adaugi la fiert şi uleiul. Scurgi cartofii fierţi, îi zdrobeşti şi îi amesteci cu margarina şi laptele de soia.

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Căleşti în ulei ceapa şi granulele de soia, pentru 6-7 minute. Sărezi amestecul, îl condimentezi cu piper şi cu pătrunjel tocat.

Intr-un vas de yenna, uns cu ulei şi tapetat cu pesmet, pui în straturi subţiri de piure şi soia.

Coci la foc mediu, 1/2 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.