Muraturi asortate cu boabe de mustar

Printeaza

Muraturi asortate cu boabe de mustar din: sare grunjoasa, otet, ardei gras, usturoi, conopida, castarvete, morcovi, ceapa, boabe de mustar.

Ingrediente:Muraturi_asortate_cu_boabe_de_mustar

  • 250 g sare grunjoasa
  • un litru otet
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • 5 ctei de usturoi
  • o capatana de conopida
  • un castravete
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • 2 lingurite boabe de mustar

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert doi litri de apă cu sare şi apoi se lasă să se răcească la temperatuu camerei. Se spală şi se taie legumele cât mai mărunt, fără să se cureţe de coajă, castravetele.

Se pun legumele în soluţia fiartă de saramură şi se lasă 2 ore la rece. Se scurg legumşle, se pun în borcane cu căţeii de usturoi, se repartizează boabele de muştar şi se toarnă oţetul.

Se lasă aşa 45 de zile.

Muraturi asortate cu boabe de mustar

Muraturi_asortate_cu_boabe_de_mustar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.