Muguri cu portocale

Printeaza

Muguri cu portocale din: germeni de soia, muraturi, ulei de susan, portocale, tofu, sos de soia, sare, piper, creson.

Ingrediente:Muguri_cu_portocale

  • 250 g germeni de soia
  • 250 g amestec de murături (conservă)
  • 3-4 linguri ulei de susan
  • 2-3 portocale
  • 250 g tofu afumat
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 mănunchi de creson

 

Mod de preparare:

Seminţele de soia se clătesc sub jet de apă rece. Se strecoară prin sită şi se lasă să se scurgă bine. Amestecul de murături se lasă să se scurgă de zeamă.

Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc puţin legumele amestecând bine. Se curăţă portocalele şi se îndepărtează membrana albă. Feliile se desprind cu un cuţit ascuţit şi se taie în bucăţi mici.

Tofu se taie cubuleţe. Toful şi feliile de portocală se adaugă peste legume şi se condimentează cu sare, piper si sos de soia. Se lasă să fiarbă cca 2 minute la foc mic.

Se spală cresonul, se scurge de apă şi desprinde de mănunchi cu un cutit. Preparatele se aşază pe farfurii si se servesc ornate cu creson.

Muguri cu portocale

Muguri_cu_portocale

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.