Mozzarella la gratar cu cimbru

Printeaza

Mozzarella la gratar cu cimbru din: mozzarella, ulei de masline, cimbru, ardei iute, sare, piper si vita de vie.

Ingrediente:Mozzarella la gratar cu cimbru

  • 400 g mozzarella
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură cimbru
  • 1 arde iute roşu uscat
  • sare
  • piper
  • 12 foi de viţă de vie

 

Mod de preparare:

Tai mozzarella în rondele cu diametrul de 6-8 cm. Inmoi fiecare bucată în ulei de măsline şi le pui pe câte o frunză de viţă de vie. Presari deasupra cim­bru, ardei iute uscat şi pisat, sare şi piper.

Infăşori fi­ecare bucată de mozzarella în foi de viţă şi le pui pe gră­tarul încins timp de 10 minute.

Le prăjeşti pe ambele părţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.