Mousse de ciocolată
PrinteazaO reteta de mousse de ciocolata din: crema de ciocolata, frisca, albusuri, zahar pudra, coaja de portocala, biscuiti si zahar vanilat.
- 300 g crema de ciocolata cu 75% cacao
- 350 g frisca
- 4 albusuri
- 6 linguri zahar pudra
- coaja de portocala confiata
- biscuiti zdrobiti
- un plic zahar vanilat
Mod de preparare:
Se scoate crema de ciocolată din frigider şi se ţine la temperatura camerei pentru aproximativ 60 gninute. Separat, se bat albuşurile cu zahărul si zahărul vanilat.
Bezeaua se mixează aproximativ 20 de minute, ca să fie bine bătută, si se lasă la aceeaşi temperatură. Se bate si frişca. Se încorporează crema de ciocolată în bezea şi apoi se adaugă frişca.
Se ornează cupele cu biscuiţi zdrobiţi si cu coajă de portocală confiată.
Mousse de ciocolată
Pofta buna!