Mousse de ciocolată

Printeaza

O reteta de mousse de ciocolata din: crema de ciocolata, frisca, albusuri, zahar pudra, coaja de portocala, biscuiti si zahar vanilat.

Ingrediente:Mousse de ciocolată

  • 300 g crema de ciocolata cu 75% cacao
  • 350 g frisca
  • 4 albusuri
  • 6 linguri zahar pudra
  • coaja de portocala confiata
  • biscuiti zdrobiti
  • un plic zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Se scoate crema de ciocolată din frigider şi se ţine la temperatura camerei pentru aproximativ 60 gninute. Separat, se bat albuşurile cu zahărul si zahărul vanilat.

Bezeaua se mixează aproximativ 20 de minute, ca să fie bine bătută, si se lasă la aceeaşi temperatură. Se bate si frişca. Se încorporează crema de ciocolată în bezea şi apoi se adaugă frişca.

Se ornează cupele cu biscuiţi zdrobiţi si cu coajă de portocală confiată.

Mousse de ciocolată

Mousse de ciocolată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.