Mousse de ciocolata neagra cu frisca

Printeaza

Mousse de ciocolata neagra cu frisca din: oua, zahar, ciocolata, frisca.

Ingrediente:Mousse de ciocolata neagra cu frisca

  • 3 ouă
  • 100 g ciocolată neagră
  • un plic zahăr vanilat
  • frişcă
  • ciocolată rasă

 

Mod de preparare:

Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune la topit la bain-marie. După topire, se trage de pe foc şi se pun gălbenuşurile şi zahărul vanilat.

Se bat albuşurile spumă şi se adaugă cu delicateţe. Se repartizează spuma în cupe sau pahare şi se lasă 2 ore la rece. Se serveşte cu frişcă bătută şi, după gust, ciocolată rasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.