Mousse de brânză de vaci

Printeaza

Mousse de brânză de vaci din: branza de vaci, smantana dulce, oua, zahar si esenta de rom.

Ingrediente:Mousse_de_brânza_de_vaci

  • 200 g branza de vaci
  • 100 ml smantana dulce
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura cu esenta de rom

 

Mod de preparare:

Baţi smântână spumă, până se face ca o frişcă. Separi albuşurile de gălbenuşuri şi le baţi spumă. Amesteci gălbenuşurile cu zahărul până se topeşte, încorporezi apoi brânza de vaci, frişca bătută şi esenţa de rom. La final, adaugi spuma de albu­şuri.

Pui compoziţia la frigider pentru două ore. Apoi cu ajutorul unui şpriţ, ornezi cu acest mousse de brânză un delicios tort de ciocolată. La fel de bine, crema-spumă merge cu o salată de fructe.

Mousse de brânză de vaci

Mousse_de_brânza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.