Morun siberian

Printeaza

Morun siberian

Ingrediente:Morun siberian

  • 4 fileuri de morun
  • 400g salată a la Russe
  • 50g morcov
  • 50g gogoşari roşii muraţi
  • 100g maio­neză
  • 1ceapă mică
  • 1rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 1 telină mică
  • 2 foi de dafin
  • 10- 12 boabe de piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Fileul de morun se spală, se scurge de apă, se şterge cu un şervet şi se condimentează cu sare şi piper.

Morcovul, rădăcina de pătrunjel şi de păstârnac, ţelina şi ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Se pun aces­tea la fiert în 2 1 apă, se adaugă foile de dafin, piperul boabe şi când apa începe să fiarbă, se ia spuma.

Se pun apoi bucăţile peşte şi se fierb, la foc mic, circa 15 minute, apoi se scot şi se las să se răcească.

Se servesc fileu rile de morun reci, cu salată  a la Russe, cu legume tăiate îr diverse forme şi se ornează cu maioneză şi feliuţe subţiri de gogoşar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.