Morun sau nisetru la grătar

Printeaza

Morun sau nisetru la grătar 

Ingrediente:Morun sau nisetru la grătar

  • morun sau nisetru
  • sare
  • ulei
  • lămîie
  • sos a la grec

 

Mod de preparare:

Peştele curăţat se taie în felii. Dacă este mic, se taie felii întregi, începînd de la cap: dacă este mai mare se împart feliile în două sau mai multe bucăţi.

Feliile de peşte se să­rează, se ung cu ulei şi se frig la un grătar bine încins pe ambele părţi, fără să se ardă.

Morunul şi nisetrul la gră­tar prezintă un aspect frumos cînd au culoarea rumenă, pe care se imprimă de la gratiile grătarului dungi mai închise, orizontale şi verticale. Se serveşte cu sos a la grec şi cu felii de lămîie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • morun la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.