Morun au beurre noir

Printeaza

Morun au beurre noir din: morun, unt, sare, piper, sos Meuniere, lamaie, patrunjel.
Ingrediente:Morun au beurre noir

  • 6 cotlete de morun (150-200 g fiecare)
  • 150 g unt
  • sare
  • piper
  • 500 ml sos Meuniere
  • 1 lămâie
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Feliile de morun se curăţă de grăsime şi se fierb în apă cu puţină sare şi câteva boabe de piper.
Se păstrează la cald, în apa în care au fiert.

Untul se încinge într-o tigaie şi se ţine pe foc până devine maroniu închis. Pe fiecare farfurie se pune câte o felie de morun fierbinte, stropită din belşug cu unt încins. Se decorează cu felii de lămâie şi frunze de pătrunjel şi se serveşte cu sosul Meuniere alături, în sosieră.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.