Morcovi inabusiti

Printeaza

 Morcovi inabusiti

Ingrediente:Morcovi inabusiti

  • 800 g morcovi
  • 60 g zahăr
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovii se curăţă şi se taie julien mai gros şi se pun într-o cratiţă cu capac cu unt, zahăr, sare şi 1 pahar apă.

Se bagă la cuptor circa 35 minute pînă ce au scăzut şi s-au sotat.

Se servesc cu friganele de franzelă sau ca garnituri la diferite fripturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.