Morcovi dulci cu scortisoara

Printeaza

Morcovi dulci cu scortisoara din: morcovi, ulei, zahar, scortisoara, apa, sare.

Ingrediente:Morcovi dulci cu scortisoara

  • 6 morcovi mijlocii
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu zahăr
  • 1/2 linguriţă cu scorţişoara
  • o ceasca de apa
  •  sare

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morcovii de coajă, spălaţi-i şi tăiaţi-i felii subţiri, apoi aşezaţi-i într-o cratiţă emailată cu ulei de salată şi puţină apă călduţă.

Fierbeti acoperit, la foc mic.

Săraţi puţin şi turnaţi peste morcovi un sos de zahăr din 2 linguri cu zahăr, 3 linguri cu apa şi 1/2 linguriţă de scorţişoară pulbere timp de 2-3 minute pe foc mic, rasturnaţi peste morcovi.

Clocotiţi mâncarea 2 minute şi trageţi vasul de pe foc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.