Morcovi cu smantana si verdeata

Printeaza

Morcovi cu smantana si verdeata din: morcovi, unt, smântână, verdeaţă tocată.

Morcovi cu smantana si verdeata

Ingrediente:

  • 500 g morcovi
  • 1 lingură unt
  • 1 ceaşcă smântână
  • verdeaţă tocată

 

 

Mod de preparare:

Se rad morcovii de coajă şi se fierb înăbuşit cu apă, cât şă-i acopere.

Se scot pe un platou, se acoperă cu unt, se presară puţină sare dacă aceasta nu s-a pus la fiert, apoi se acoperă cu smântână şi verdeaţă tocată.

Se servesc calzi, ca garnitură la chiftele de zarzavat sau la friptură de pui.

 

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

Garnitura de morcovi si pastarnac

Intr-un vas larg pune 700 g păstârnac, curăţat şi tăiat în patru pe lungime şi 600 morcov, tăiaţi la fel. Adaugă 1 pahar vin alb, 200 ml concentrat de pui, 1 lingură miere, 1 lingură muştar cu boabe întregi şi 25 g unt. Acoperă cu capac şi fierbe înăbuşit 20 min. Ia capacul şi lasă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.