Morcovi cu ceapa in otet

Printeaza

Morcovi cu ceapa in otet din: otet alb, zahar alb, sare, piper, apa, morcovi.

Ingrediente:Morcovi_cu_ceapa_in_otet

  • 1 cana otet alb distilat
  • 2 linguri zahar alb
  • 1 lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper negru macinat
  • 2/3 cana apa
  • 8 morcovi, taiati

 

Mod de preparare:

Pune intr-o oala otetul alb, zaahrul, sarea, piperul si apa. Lasa la fiert pana da in clocot. Ia oala de pe foc si asteapta sa se raceasca lichidul.

Pune morcovii in borcane sterilizate, apoi toarna lichidul pana cand acoperi legumele. Sigileaza borcanele, da-le la frigider si lasa-le cel putin 12 ore inainte de a servi preparatul.

Morcovi cu ceapa in otet

Morcovi_cu_ceapa_in_otet

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Foarte buni morcovii in otet

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.