Morcovi cu carne

Printeaza

Morcovi cu carne 

Ingrediente:Morcovi cu carne

  • 600 g carne
  • 1 kg morcovi
  • 3 linguriţe zahăr
  • 1 lingură untură
  • 1 linguriţă făină
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la foc la fel ca pentru mâncarea cu cartofl. Se curăţă morcovii. Dacă sunt mari, se taie felii subţiri; dacă se întrebuinţează carote mici, rotunde, se lasă întregi.

Se prăjesc uşor morcovii, întregi sau felii, cu puţină untură. Se pun în cratiţa cu came când aceasta este frăgezită.

Separat se arde zahărul şi se stinge cu puţină apă fierbinte. Se adaugă făina.

Se toarnă în mâncare. Se gustă de sare. Când este aproape gata, se dă o jumătate de oră la cuptor.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte gustos!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.